Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Suomipellava / Admire Oy
Tapiontori 1
02100 Espoo

[email protected]
www.suomipellava.fi

Y-tunnus

Rekisterin nimi

Suomipellavan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja asiakkaan tehdessä ostoksia suomipellavan verkkosivustolla, tai kun asiakas rekisteröityy Suomipellavan yhteisöön valitsemallaan tavalla.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin ensisijainen tarkoitus on saada tilaukset toimitettua asiakkaalle ja auttaa erilaisissa ongelma- ja asiakaspalautus tilanteissa. Rekisteriä käytetään myös mainonnan seurantaan, markkinointiin ja sivuston kustomointiin.

Osa rekisteritiedoita saatetaan siirtää Suomipellavan yhteistyökumppaneiden hallinnoimille palvelimille, jotta asiakassuhdetta voitaisiin kehittää kokonaisvaltaisemmin. Ulkopuoliset yritykset eivät pääse näkemään henkilötietojasi, eikä mainosyleisöjä pääse tarkastelemaan ulkopuoliset tahot.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovus Suomipellavan yhteistyökumppaneille. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia [email protected]

​Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteriin tallentuu
Asiakkaan nimi
Asiakkaan osoite ja puhelinnumero
Asiakkaan sähköpostiosoite
Asiakkaan tilaamat tuotteet
Tilauksien seurantatiedot
Käytetty toimitus- ja maksutapa​

Tietojen luovutus

Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ellei asiakas niin halua.

Tietoja luovutetaan vain yhteistyökumppaneille jotka eivät käytä tietoja suoramarkkinointiin tai luovuta tietoja eteenpäin.

Kirjoitus hetkellä luovutamme tietoja vain ja ainoastaan Facebookille, nettimainonnan kohdentamiseen. Tiedot ovat vain Anuashopin mainostilin käytössä. Asiakas voi pyytää tietojen poistamisen Facebook asiakaslistasta lähettämällä sähköpostia [email protected]

Tietojen suojaus

Asiakasrekisteriä säilytetään Anuashopin suojatulla palvelimella johon ei ulkopuoliset pääse. Rekisterin perusteella luodut Facebook mainosyleisöt ovat Anuashopin mainostilin alla, johon pääsee käsiksi vain Anuashop-tunnuksilla.

Mainosyleisöjä ei pääse katselemaan niiden luonnin jälkeen, mekin näemme vain kuinka monta henkilöä yleisössä on.